Θα ηθελα να σας τραταρω..
Γεύσεις , ελληνικές,ανατολίτικες που έχουν την το άρωμα της ρίγανης,του βασιλικού, του δυόσμου, του μοσχοκάρυδου, της κανέλας και του γαρύφαλλου...
Kαι τέρψη της ψυχής μέσω των γευστικών κάλυκων του συναισθήματος.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κομπόστα ροδάκινο









Υλικά
Ροδάκινα αγουρωπά
Ζάχαρη

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες (όσο μέγεθος θέλουμε) Στη συνέχεια βάζουμε τα ροδάκινα σε Βάζα του κιλού , ρίχνουμε μέσα στο βάζο ένα κρασοπότηρο ζάχαρη. Κλείνουμε τα Βάζα με τα καπάκια (να είναι καινούργια), τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό (να σκεπάζει το νερό τα Βάζα τα οποία θα είναι ανάποδα) και τα βράζουμε για ½ της ώραςΤα βγάζουμε με προσοχή και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά (επίσης ανάποδα)।

Τόσο απλά!Κι εγώ μόλις ανακάλυψα την συνταγή, τη δοκίμασα και σας την συνηστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου