Υλικά
Ροδάκινα αγουρωπά
Ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες (όσο μέγεθος θέλουμε)। Στη συνέχεια βάζουμε τα ροδάκινα σε Βάζα του κιλού , ρίχνουμε μέσα στο βάζο ένα κρασοπότηρο ζάχαρη. Κλείνουμε τα Βάζα με τα καπάκια (να είναι καινούργια), τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό (να σκεπάζει το νερό τα Βάζα τα οποία θα είναι ανάποδα) και τα βράζουμε για ½ της ώρας।Τα βγάζουμε με προσοχή και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά (επίσης ανάποδα)।
Τόσο απλά!Κι εγώ μόλις ανακάλυψα την συνταγή, τη δοκίμασα και σας την συνηστώ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου